fbpx

100% Επιδότηση ΕΣΠΑ: Κατασκευή eShop και ανάπτυξη digital στρατηγικής, σε μόλις 15 ημέρες!Αν η επιχείρησή σας δραστηριοποιείται στο λιανικό εμπόριο & δεν διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα, τώρα είναι η στιγμή να αποκτήσετε ένα νέο ηλεκτρονικό κανάλι πωλήσεων, με επιδότηση 100% μέσω ΕΣΠΑ

Το πακέτο περιλαμβάνει – Χρονοδιάγραμμα

1η ημέρα: Γνωριμία & Ανάλυση της Υφιστάμενης Κατάστασης της επιχείρησής σας

Θα αναλύσουμε την επιχείρησή σας, ώστε βάση της εμπειρίας μας να εντοπίσουμε και να συζητήσουμε μαζί σας τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα. Μέσα από μια φιλική συζήτηση θα σας ζητήσουμε να μας ενημερώσετε για την εταιρεία σας, για τα προϊόντα που πουλάτε, για τα μέχρι σήμερα κύρια κανάλια πώλησης ώστε στη συνέχεια να σας προτείνουμε την digital στρατηγική.

2η & 3η ημέρα: Ανάλυση & Καταγραφή των Ανταγωνιστών σας και των πρακτικών τους στο διαδίκτυο

Αφού γνωρίσουμε την δική σας επιχείρηση, θα πραγματοποιήσουμε εκταταμένη ανάλυση του ανταγωνισμού σας στο διαδίκτυο.

Ποιοι ανταγωνιστές σας τα πηγαίνουν καλά online;

Ποιες είναι οι πρακτικές που έχουν υιοθετήσει;

Ποια είναι τα προϊόντα που τους φέρνουν τον μεγαλύτερο τζίρο;

Που διαφημίζονται και πόσο πληρώνουν για την διαφήμιση τους;

Σε πόσο χρόνο παραδίδουν τις παραγγελίες τους;

Ποιο το αφήγημα της δικής τους πορείας;

4η ημέρα: Η ώρα των δικών μας συγκεκριμένων προτάσεων

Έχοντας σε αυτό το σημείο γνώση τόσο της δικής σας επιχείρησης, όσο και των ανταγωνιστών της, θα συντάξουμε μια αναλυτική πρόταση για το προτεινόμενο σχέδιο δράσης.

Αυτή η πρόταση περιλαμβάνει τα εξής:

  1. Ανάλυση SWOT (δυνατά σημεία, αδύνατα σημεία, ευκαιρίες, απειλές) προσαρμοσμένη στο ηλεκτρονικό εμπόριο.
  2. Προτεινόμενη γραφική απεικόνιση του νέου σας ηλεκτρονικού καταστήματος.
  3. Προτεινόμενες κατηγορίες προϊόντων
  4. Προτεινόμενη ολοκληρωμένη διαφημιστική στρατηγική.
  5. Πρόσθετες προτεινόμενες λειτουργίες
5η με 10η ημέρα: Κατασκευή eshop + δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας

Η ομάδα ανάπτυξης λογισμικού της WEBTEC θα υλοποιήσει τα συμφωνηθέντα.

-Κατασκευή του νέου σας ηλεκτρονικού καταστήματος.

-Διασύνδεση με το επιλεγμένο τραπεζικό ίδρυμα για λήψη πληρωμών με πιστωτικές κάρτες.

-Διασύνδεση με τη Google & το Facebook για υποστήριξη σύγχρονων διαφημιστικών λειτουργιών (πχ: remarketing)

-Ενσωμάτωση πολιτικής μεταφορικών και διασύνδεση με εταιρεία courier

-Εισαγωγή έως 150 από τα προϊόντα σας.

-Διασύνδεση με Google & Facebook

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την διαμόρφωση κειμένων, φωτογράφιση των προϊόντων σας από το φωτογράφο μας, εγκατάσταση πακέτου φιλοξενίας σε ταχύτατο server, φυσικά σε dedicated ip & δημιουργία των xml αρχείων που απαιτούνται για το Google Products, το skroutz και άλλες πλατφόρμες προώθησης ηλεκτρονικών πωλήσεων.

11η ημέρα: Σύνταξη αναλυτικού οδηγού χρήσης για την διαχείριση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος

Θα σας παραδώσουμε ένα οδηγό χρήσης, περίπου 30 σελίδων, που περιλαμβάνει οδηγίες βήμα-βήμα για την πραγματοποίηση των σημαντικότερων ενεργειών για τη διαχείριση του νέου ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Αυτό τον οδηγό μπορούν να τον μελετούν, οι κάθε φορά εντεταλμένοι για τη διαχείριση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, συνεργάτες σας, προκειμένου εύκολα να πραγματοποιούν όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Σημειώστε πως το περιβάλλον διαχείρισης του νέου σας eshop θα είναι στα ελληνικά και τόσο εύχρηστο ώστε οποιοσδήποτε με βασικές γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή να μπορεί να ανταπεξέλθει.

12η ημέρα: Εκπαίδευση στη διαχείριση του νέου σας ηλεκτρονικού καταστήματος

Αφού μελετήσετε τον οδηγό διαχείρισης, η ομάδα της WEBTEC θα είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να σας ξεναγήσει στο διαχειριστικό περιβάλλον του νέου σας ηλεκτρονικού καταστήματος & να λύσει κάθε σας απορία.

Εκτός της βασικής εκπαίδευσης που θα λάβετε, η οποία συνήθως δεν παίρνει περισσότερο από 2 ώρες (εξαρτάται από το επίπεδο άνεσης χειρισμού εφαργοών του διαχειριστή), θα είμαστε καθημερινά στη διάθεση σας προκειμένου αν κάπου δυσκολευθείτε, ώστε να σας βοηθήσουμε.

12η με 14η ημέρα: Τελικές αλλαγές & παραμετροποιήσεις

Βάση των τυχόν παρατηρήσεων σας ή δικών μας διαπιστώσεων, θα πραγματοποιήσουμε κάθε απαραίτητη ενέργεια παραμετροποίησης τόσο σε επίπεδο γραφικών όσο και λειτουργιών προκειμένου να τελειοποιήσουμε το αποτέλεσμα.

15η ημέρα: Έναρξη λειτουργίας! Καλές Πωλήσεις

Την 15η ημέρα, το νέο σας ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρίσκεται στον “αέρα” του διαδικτύου.

Παράλληλα θα έχουμε δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη καμπάνια στο Google, προκειμένου όσοι ψάχνουν τα προϊόντα σας, αμέσως να εισέρχονται στο νέο σας κατάστημα και να πραγματοποιούν τις αγορές τους. Δεν εννοούμε φυσικά μια απλή διαφήμιση (που μπορεί να κάνει ο καθένας), αλλά για μια βελτιστοποιημένη καμπάνια δεκάδων ή και εκατοντάδων groups, που θα μειώσει το διαφημιστικό κόστος πολλαπλασιάζοντας τις μετατροπές.

Σε ότι προκύψει θα είμαστε δίπλα σας, χωρίς καμία πρόσθετη χρέωση για 3 ακόμη ολόκληρους μήνες! Στη συνέχεια & εφόσον σε αυτό το σημείο ήδη έχετε δει τα μετρήσιμα αποτελέσματα της δουλειάς μας, θα συζητήσουμε την μόνιμη διαφημιστική σας υποστήριξη, στο πλαίσιο μιας αμοιβαία επωφελούς σχέσης.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιες επιχειρήσεις είναι δικαιούχοι της επιδότησης;

Δικαιούχοι της επιδότησης είναι επιχειρήσεις που έχουν ως ΚΥΡΙΟ ΚΑΔ στην εφορία 47.**.**.** (ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ), που διαθέτουν φυσικό κατάστημα που έκλεισε τουλάχιστον για 1 ημέρα μετά τις 18/03/2020 εξαιτίας των μέτρων κατά του covid-19 και που έχουν παρουσιάσει μείωση τζίρου τουλάχιστον 20% κατά το 4ο τριμήνου του 2020 (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ 2020) σε σχέση με τον αντίστοιχο τζίρο του 4ουτρίμηνου έτους 2019 (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ 2020) .  Το κριτήριο τζίρου δεν αφορά στις Νεοσύστατες επιχειρήσεις.

Πως μπορώ να εξασφαλίσω τη χρηματοδότηση;

Όπως σε όλα τα προγράμματα του ΕΣΠΑ, έτσι και σε αυτό, απαιτείται συλλογή δικαιολογητικών, σύνταξη επενδυτικού σχεδίου & ορθή υποβολή του φακέλου στις υπηρεσίες του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Η WEBTEC σε συνεργασία με τους Σύμβουλους Επιχειρήσεων της ESPA HELLAS, αναλαμβάνει το σύνολο της διαδικασίας για εσάς.

Πόσες επιχειρήσεις είναι δικαιούχοι της χρηματοδότησης;

Το πρόγραμμα έχει αρχικό προϋπολογισμό 80.000.000€ και μέγιστη επιδότηση έως 5.000€ ανα επιχείρηση.

Σε περίπτωση ωστόσο που τα αιτήματα των επιχειρήσεων που πληρούν τα κριτήρια επιλεξιμότητας υπερβαίνουν τη διαθέσιμη ΔΔ, το ποσό θα αυξηθεί μέχρι την κάλυψη του συνόλου των
αιτημάτων

Φωτογραφίες & Περιγραφές Προϊόντων

Ιδανικά θα πρέπει να έχετε ήδη σε ηλεκτρονική μορφή τόσο τις φωτογραφίες, όσο και τις περιγραφές των προϊόντων που επιθυμείτε να πουλήσετε από το νέο σας ηλεκτρονικό κατάστημα.

Αν όχι, θα αναζητήσουμε φωτογραφίες των προϊόντων σας από τις ιστοσελίδες των προμηθευτών σας.

Αν όμως τα προϊόντα είναι δική σας παραγωγής ή δεν μπορούμε να βρούμε ποιοτικές τους φωτογραφίες, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί επαγγελματική φωτογράφιση, η οποία ωστόσο εντάσσεται και αυτή από το πρόγραμμα επιδότησης. 

Πως μπορώ να μάθω περισσότερα;

Τηλεφωνήστε μας στο 2109326670 ή συμπληρώστε την ειδική φόρμα.

 

Μην αφήνετε τις εξελίξεις να σας προσπεράσουν, προετοιμαστείτε για την επόμενη ημέρα.

 

Back To Top

Από το 2008 δίπλα στις επιχειρήσεις.

Επικοινωνία

Λαμψάκου 2, 17121
Νέα Σμύρνη, Αθήνα
Τηλεφωνο: 2109326670
info@webtec.gr